If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като се замисля си много прав за това с горещо и студено. Но се чудя дали няма някакъв по - безболезен начин за тая процедура, защото по така описаното, това си е много мъка и часове загубени според мен.
Продават и разни препарати, но съществува риск да се откъртят парчета котлен камък, ако има и да се запуши някой радиатор. Иначе може да се справиш за час- два, най- много за една неделя
Продават и разни препарати, но съществува риск да се откъртят парчета котлен камък, ако има и да се запуши някой радиатор. Иначе може да се справиш за час- два, най- много за една неделя
Точно затова не искам да си пробвам късмета с препарат, че да не стане някоя беля. Понеже ще правя доста запланувани неща наведнъж, за да я приготвя за зимата, исках да се вместя в рамките на един ден, но както дойде, по един или друг начин ще стане
Има ли някакъв смисъл от тази смяна на антифриза? Да не вземе да протече после като лейка? И има ли значение червен или син, като до момента си е била със синия.
Ще се сменя явно, снощи сложих в камерата малко от антифриза в системата и на сутринта имаше кристалчета лед. Преди да сменя антифриза обаче ми с ще да сменя маркуча, който излиза от термостата, защото е омаслен и се е размекнал след скобата. Някакви идеи от къде да си поръчам такъв маркуч?
Здравейте, искам да питам дали са съвместими съединителите на 2.0ТС и 1.8ТС 98г.? По конкретно ме интересува лагер помпата дали става от двойката на 1.8. Ако някой знае и за притискателния и феродовия диск дали са еднакви между двата модела ще съм благодарен ако пише.
Здравейте,
Нов съм в форума и искам да попитам къде и колко струва долу-горе да се направи двойна генерация/гърне за алфтата ми, защото искам да има накрайници на ауспуха и от двете страни. Говоря за нещо като на снимките, качени по долу. Предварително благодаря за съдействието.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment